Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bapların tabiatıyla kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Dolgular ile kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Ivedili çıkış bapsı ve yangın bapsı arasındaki farkları henüz kupkuru anlatabilmek bâtınin mevzuyu net anlaşılır hale getirmek gerekir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın kapısı montajı külliyen profesyonel şekilde konstrüksiyonlması gereken ve imalatta kusursuz şekilde ortaya çıhun üründe yanılgı strüktürlmaması müstelzim bir sorunlemdir.

Zirda en birinci sınıf ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite organizasyonlar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Isıyı durdurmak, yamanı yoklama kılmak ve yangını beslememek Yangın Merdiveni Kapısı dâhilin yangın bapsına yangına dayanıklı kendiliğinden kapı kapatıcı hulliyatlmalıdır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir sair özelliği kilit + kol seti yahut ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseri endüstriyel tesislerde iki farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu getirmek sinein kullanılmaktadırlar.

Kasalar hem özel eşyaların saklanması hem bile birikimlerin korunması sinein kullanılan eşyalardır. Her ne derece kârlevleri…

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Merdiveni Kapısı Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve oranlı bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız muhkem olduğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek için kullanılacağı mekana gereğince de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Evgin kilitleme Keder tabanlı bir Yangın Kapısı ulaşım kontrolör sistemi, bina ekiplerinin tam etken etiket bilgilerini durdurmasına ve bütün bapları münezzeh bir konumdan kullanıcılar yürekin erişilemez hale getirmesine imkân tanır.

Report this wiki page